Vaporesso Revenger Elektronik Sigara İncelemesi



Malzeme Kalitesi

Doğrudan kutudan çıkan Revenger modu koyu renk vurguları ve eğimli kenarlarıyla etkileyici. Daha önceki betaları gördük ve işledikten sonra, mod sağlam ve iyi yapılmış hissettiğini söyleyebilirim. Cihaz, sarsıldığında ana güç / ateş düğmesinden gelen ufak bir titreme haricinde herhangi bir düğme çıngırakından büyük ölçüde arınmış durumda. Yukarı / aşağı ve seçenek düğmeleri, cihazın ön yüzündeki 0.96 inçlik OLED ekranın altında bulunur ve rahat hisseder. Tüm mod düğmelerinin kısa atışları var ve ateş düğmesi hoş ve tıknaz.

Alınan numuneler üzerinde tank ve mod arasında minik boşluk farkı gözlemlenmesine rağmen, Revenger modunda veya NRG tankında 510 yiv açma konusunda herhangi bir sorun görmüyorum.


NRG Atomizeri, belki de SMOK TFV8 / 12 ailesinden ilham almış ve Slide-n-Fill işlevselliği olarak adlandırdıklarını entegre etmiştir. Deponun Delrin üst kapağı, böbrek şeklinde bir meyve suyu doldurma limanı ortaya çıkarmak için kayar. Bağlantı noktası, çoğu püskürtücüleri barındıracak kadar geniş, 3 mm genişliğindedir. Geniş çaplı damla ucu sıcak sıkışmayı önlemek için dahili bir örgü filtreye sahiptir. Beğenmediysen damla ucu çıkarabilir ve Goon tarzı ya da 810 olanlar için değiş tokuş yapabilirsin. Bununla birlikte, dışa dönük O-halkalarına sahip oldukları takdirde, rahatça oturmaları gerektiğini unutmayın.


Bu arada Vaporesso, TPD'ye uyumlu AB müşterileri için NRG tankının "mini" versiyonunu da piyasaya sürdü. Kapasite 2 mL'dir, tank boyutları daha küçüktür ve damla ucu 510 ölçekli küçültüldü.



Vaporesso revenger, NRG tankı ile eşleştirmek için GT Cores adı altında yeni bir bobin ailesi başlattı. Revenger Kiti ikisini birlikte çalıştırmak için ikisi ile birlikte gelse de, beş varyasyon halinde gelirler. Bir kez daha, basılı güç aralıkları ve "en iyi" ayarlarla SMOK tarzı alt ohm'a dönme hissi veriyorum, buradaki performansı artırıyor. Bunlar SS bobinleridir, bu yüzden onları TC modunda kullanabilirsiniz, ancak bunu bilmiyordunuz - 
Vaporesso elektronik sigara'nun sözü edilen belgelerinden hiçbirinde bahsetmediği yerde. Mike Vapes'e yaptığı incelemede bu konudaki ayak işlerini yaptığından dolayı bağırın .


Manyetik pil kapısı, Revenger'ın arka panelini oluşturur, ön sanslı OLED ekran ve düğmeleri ile aynıdır. 510 pimli üst modda merkezi olarak oturuyor. Bu, çıkıntı sorunları olmaksızın 27 mm'ye kadar herhangi bir püskürtücüye sığabileceğiniz anlamına gelir. Numunemiz hafifçe titreşimli düz bir yüzeye oturuyor. Arka panel ile havalandırma deliklerinin bulunduğu orta pil bölmesi arasındaki hafifçe çıkıntıya koyardım. Pil paneli modun diğer bölümleri ile aynı hizada olmasına rağmen, üst kısımda birazcık hareket farkedilir.


El hissi

Elinde, Revenger modunun gayrimenkullerinin çoğunun camsı ön ve arka panelleri tarafından çekildiği gibi hissediliyor. Modun çerçevesi alüminyum alaşımından yapılmış olmasına rağmen, el metali ve plastik gibi sentetik gibi daha az hissedilir. Soğuk, metalik bir kütle değildir - tüm yüzeyler yuvarlak ve eğimli ve parlaktır. Elimde rahatça oturuyor, ancak daha küçük cücelere dönüşebilir.


NRG tankı ile eşleştirilen kit, iyi orantılı ve dengeli görünüyor. Yani merkezi olarak monte edilen 510 bağlantıyı seviyorsanız.


NRG tankı, dinamiği bir adım daha ileri götürür ve hava akışı kontrol halkasındaki ve üst kapağı üzerindeki iki bant tırtıklanır. Hava akışı pürüzsüzdür ve kolayca ayarlanabilir, iki sabit nokta kapalı ve geniş açıktır. Depo bacasını bobin ve tabandan ayırmak için üst başlık tırtıkları bükülebilir.


Özellikleri


Vaporesso'nun gurur duyduğu bir özellik Revenger mod için In-Mold-Labeling kullanıyor olması. Bu, cilanın dayanıklılığına katkıda bulunur ve çizilmeye karşı daha dayanıklı hale getirir. Bununla birlikte, yüksek parlak modunuzun parmak izlerini çekeceğini söyleyeceğim. Bununla birlikte, hızlı bir lehçe her şeyi temizler.


OMNI Kurulu şu anda gen 2.0 - ama dürüst olmak gerekirse, bu ve önceki Vaporesso ürünleri arasında işlevsellikte büyük farklılıklar görmüyorum. Bu olumsuz değil - OMNI kurulu, olağan kablolar için geçici kontrol yanında doğru bir CCW modu önerdi.


Burada yeni olan, USB üzerinden 18650'lerinizi "akıllıca şarj" edebilmenizdir . Vaporesso, şarj sürelerinde% 50 azalma ve 2.5 amper maksimum şarj çıkışı ile övünür. Sabahları sabırsızlıkla bekletmek için harika bir ses gelse de, bu şekilde şarj ederseniz pillerinizin ömrünü kısaltabilirsiniz. Ancak bunu yapmayı seçerseniz, kalan şarj sürenizi de takip edebilirsiniz. Denedim ve LG HB6'larım tam 3 saatten az bir süre içinde şarj edildi.


Bazı pastaların üzerindeki kiraz, analog veya dijital ekran seçiminde "gerçek zaman saati" nin ilavesi olacak. Pillerinizi çıkarırsanız, saat sıfırlanır ve sistem ayarları menüsünden, mod düğmesine uzak yedi kez uzun şekilde tıklandığında yeniden kalibre edilmesi gerekeceğini unutmayın.


Menü İşlevsellikleri ve Bellek Yükseltilmesi

Revenger modunun birçok işleve, seçenek düğmesini basılı tutarak erişebilirsiniz.


Uzun basış sizi VW / TC (Ni / SS / Ti) / M1 / ​​M2 / Bypass ve Sistem Ayarları vasıtasıyla değiştirir.


TC, Fahrenheit için 10 ° adımlarla Celcius için 5 ° adım atar.

Her biri sıcaklık aralığının dışına çıkarak ° F ve ° C arasında geçiş yapabilirsiniz.

TC modlarında hedef watt değerini seçebilirsiniz. Bunu yapmak için bunu Sistem Ayarları> VT modu altında yapmanız gerekir.

M1 ve M2 modları, kullanıcı tanımlı bir TCR eğrisi kullanmanıza izin verir. Bu, Vaporesso'dan temin edilebilen Windows'a özgü yazılımla tanımlanabilir.

Bypass modu, mekanik modda olduğu gibi doğrudan doğruya voltaj çıktılarını pillerinizden çekmenizi sağlar.

Sistem Ayarları aşağıdaki seçenekleri içerir. Birini seçmek için, Seçenek düğmesine üç kez basmanız gerekir:


VW modu: mevcut 3 ayartan çekme kuvveti tanımlayın

VT modu: TC modunda voltajı tanımlayın

Saat Ayarla: saati açıp kapat / tarih ve saati değiştir

Varsayılan: fabrika ayarlarına geri dön

Akıllı açma / kapatma: Akıllı modu açma ve kapatma

Ekran Zaman Aşımı: ekran zaman aşımı süresini tanımlayın


Menü işlevleri kötü değil, ancak önceki ayarlarda hızlı bir şekilde geçiş yapmanın bir yolu olmadığı için sistem ayarları menüsüne girmek için geride bir acı var. TC modunda vat değerini değiştirmeye çalışıyorsanız (seçtiğiniz tel türünü, vat değerini öğrenin, menüye erişmek için 6 uzun tıklama, VT modunu girme, vat değerini değiştirme, menüden çıkma, TC moduna geri dönmek için uzun tıklama) özellikle sinir bozucu olur ve tel tipi!)


Sürükle ve RX200S'de gördüğümüz gibi, TC modu ekranında 4 tıklamayla çözüm nasıl olur da ? Veya ayarlar menüsü için hızlı erişimli bir düğme açılır menüsü var mı?


Revenger modunun Beta sürümlerinde "düşük pil" hatasıyla ilgili bazı sorunlar yaşanmıştır. Neyse ki, doğrudan üretici firmanın Vaporesso web sitesinden doğrudan indirebileceksiniz. En yeni ürün yazılımı sürümüne güncellemenin yanı sıra, ekran görüntüsünü de özelleştirebilirsiniz. Yazılım yalnızca Windows olsa bile.


Ağaç konuğunda olursanız, ekranı 180 ° döndürebilir ve baş aşağı çevirirsiniz!


Estetik


Estetik büyük oranda subjektiftir - ancak Revenger'ın görüşleri bölecek tıknaz, kalın bir kit olduğunu kabul edebiliriz. SMOK ürün yelpazesi veya sinirli bir Alien kullanıcısıysanız, belki Revenger Kit size çekici gelecektir. Merkezi 510 pin, her gün göremediğiniz bir şeydir, ancak modun çıkıntı olmadan çok sayıda atomizörü almasına izin verir.


Revenger kiti çift 18650 mods arasında büyük bir çocuk, ancak onun görünümünü daha önceki Vaporesso ürünleri daha yenilikçi ve benzersiz hissediyorum düşünüyorum. Yine de, büyük OLED ekranı ve yüksek watt performansı, SMOK, Wismec ve Sigelei'nin ürettikleri üreticilerden olan Vaporesso'ya pazar payı için rekabet etmesi gereken bu ürünün ürün yelpazesini aynı yoldan çıkarıyor.


Performans


Revenger Kit GT4 ve GT8 bobinler ile birlikte gönderilir. Her ikisi de 0,15 ohm dirençle derecelendirildi ancak yapısal olarak farklıdır - birincisi dörtlü bir bobin, iki yüksekliğinde istiflenmiştir. İkincisi, iki set dört sargının istiflenmiş olduğu bir okto bobindir.

Revenger modu, Innokin'in Aethon yongasetiyle paralel olarak çok kısa bir yükselme süresine sahiptir. Temelde yangın düğmesini tıklayabilir ve uzaklaştırabilirsiniz.

NRG tankı üzerindeki çizim direkt akciğerdir, ancak belirgin bir direnç veya sürüklenme vardır. Hava akışı açıkça açıktır. Azaltma, yarım kapıyı kapanıncaya kadar çekmeyi belirgin şekilde etkilemez. Bence bu kısıtlı his, her bobin kafasının (2.5 mm) iç çapından ve örgü filtreden geliyor. Evet, aksatmayı azaltacak, ancak aynı zamanda büyük bir filtre gibi davranıyor.

Bu nedenle, NRG tankını orta bir watt gücü alt ohm cihazı olarak değerlendiriyorum. Gücünü arttırdıysanız bile, hava akışınız büyük oranda sizin için tanımlanmıştır ve bu şekilde yanmış bir isabet almak kolaydır. GT8 bobinleri ile oldukça yüksek yağlayabilirsiniz (benim tatlı nokta 85-100 W'du) ve bu, buhar üretimi ve lezzeti arasında iyi bir uzlaşma gibi hissediyor. Her ikisi de iyi ama olağanüstü bir şey olduğunu söylemek olmaz.

Depo camının dokunuşa kadar sıcak olduğunu fark etseniz bile, NRG tankının damla ucu elektronik sigara seansı boyunca çok serin kalır. Sızıntı ile ilgili herhangi bir problem fark etmedim.

Oldukça iyi bir depodur ve iyi bir sub ohm tankı gibi davranır. Örgü filtresi ve sabit çekme için olmasaydı, daha fazla isterdim.


Artıları:

İyi yapı kalitesi

Omni board 2.0, iyi bir kitten beklediğiniz bir dizi özellik içerir

Menü işlevleri oldukça sezgisel ve kullanımı kolaydır

Bir saat ekran koruyucu ile birlikte geliyor!

Eksileri:

Tescilli üst kapak yalnızca belirli 810 damla ipuçlarıyla çalışır (EU versiyonunuz varsa 510 geçerlidir)

Mesh filtresi

USB şarjı pillerinizin ömrünü kısaltabilir

Karar:

Vaporesso Revenger Kiti, Vaporesso'nun vapa pazarının yüksek vatlı cloudchasing ucundaki girişine işaret ediyorsa, o zaman ona iyi bir çatlak yaptıklarını düşünüyorum. Bu, eşleşen bir tankla birlikte gelen, kullanımı kolay, sezgisel bir moddur. Ben sağlam bir performans göstereceğim izlenimi var.


18650 pillerin USB tarafından şarj edilmesine hala ikna olmuyorum, ancak yolda gidiyorsanız ve elinizde harici bir şarj cihazım yoksa bir cankurtaran olabilir. Bellenim güncelleme kolaylığını ve OS görünümünü özelleştirmek için kullanılan seçenekleri beğendim. Beta örneklerinde "düşük pil" uyarılarıyla ilgili bazı sorunlar vardı, ancak Vaporesso uyanık ve bu sorunu çözmek için yamalar çıkardı.


NRG tankı iyidir ... ancak Cloud Beast King değildir. Belki de GT Çekirdekli bobin ailesi vag seviyesini yükseltmek için genişleyecektir.


Revenger Kit'in masaya yenilikçi yeni bir şey getirdiğini düşünmememize rağmen, bu iyi bir başlangıç ​​kiti. Zaten diğer markalar tarafından engellenmiş zemin kaplar ve nihayet Vaporesso 100 watt ve üstü piyasada duyurdu.


Temel özellik seti kapalı olarak alt ohm başlangıç ​​kiti arıyorsanız, Revenger Kitini kontrol etmenizi öneririm. Temmuz başında düşmesini bekleyin.