Mr. Macaron Likit İncelemesi


Mr. Macaron E-Liquid İnceleme


Mr Macaron Likit, yaklaşık altı ay piyasaya çıktı, ancak zaten piyasadaki en popüler e-sıvı markalardan biri. Bazı ilginç tatlı lezzetleri var, ancak Mr. Macaron'un meteorik yükselişi aslında kalite, itibar ve harika sunum gibi bir dizi faktörün sonucuydu. Bu derlemede hepsine değineceğiz ve Bay Macaron e-likiti'nın başarısının haklı olup olmadığına, markanın şimdiye kadar kusursuz pazarlamayla taşınıp işlenmediğine karar vereceğiz.


Bay Macaron e-sıvıdan bile önceresmi olarak Eylül 2016'da Instagram gibi sosyal ağlarda dalgalanmalara başladı ve yaklaşmakta olan lezzetlerini ağzından sulandırıyor. YouTube'daki en etkili yorumcuların bazıları örnek gönderildi ve insanlara kremsi tatlı vesikleri konusunda heyecanlanıyorlardı. Şüphesiz ki şimdiye kadar gördüğüm en güzel görünümlü vaping ile ilgili web sitelerinden biri olan web sitesi var. Renkler, grafikler, hatta yazı tipi, e-sıvının kendisini yansıtan yüksek kaliteli ve profesyonellik imajını boyamak üzere bir araya geliyor. Ve nihayetinde, ambalajlar şaşırtıcı. Cam şişelerin girdiği karton kutu, sadece "beni al, lezzetliyim!" Diye bağıran cazip grafiklerle doludur. Bay Macaron'un arkasındaki şirketin bu markanın pazarlanması ve tanıtımı için çok fazla çalışma yapması, ve çabucak başarısında kesinlikle önemli bir rol oynuyor. Diğer büyük e-meyve suyu şirketleri, bu adamlardan ürünlerini ön plana çıkarmakla ilgili kesinlikle bir iki şey öğrenebilirler.


Bay Macaron'un başka bir avantajı daha vardı. Marka, e-sıvı işinin en büyük isimlerinden biri olan Mad Hatter Juice tarafından yaratıldı ve her zaman en sevdiğim vapeslerin imalatçıları olan Donuts'u seviyorum ve Çerezler'i seviyorum . Ünlüler tek başına Bay Macaron'u heyecanlandırmak için yeterliydi ve şüphesiz markanın erken başarısında büyük rol oynamıştır.


Ancak, günün sonunda, mükemmel pazarlama ve sağlam bir üne kavuşmak şimdiye kadar sadece bir meyve suyu markası taşıyabilir. Ürünün kendisi berbat olursa, müşteriler ikinci bir sipariş için geri gelmeyecek ve nihayetinde başarısız olacaksınız. Ve Bay Macaron hala güçlü olduğu için lezzetiyle ilgili insana hitap eden bir şeyler olmalı.


Bay Macaron serisinde üç lezzete girmeden önce, neyi beklemeniz gerektiğini biraz konuşalım. Markanın adı, bir bardak macaroon tutan bıyıklı şefin logosu ve ambalajdaki lezzetli macaroonların hepsi bir acıbadem kurabiyesi e-sıvısında ipucu olsa da, aslında öyle değil. En azından macaroons tadı alamadım ve bir foodie olmak, lezzetli Fransız muamelesi ile oldukça aşina kulüpler. Çoğu zaman kendilerini tatlandırdıklarına rağmen, macaroons'un üç badana tadı var ama hepsi bu üç lezzetten de eksik. Şişeye yazılan lezzetten memnun olduğunuz ve macaroons'u beklemediğiniz sürece, iyi olmalısınız.


Bay Macaron markası hakkında bilmeniz gereken bir diğer önemli şey, uzun süreler vapederseniz ezici kanıtlayabilecek tam tatlı tatlı vapaları konusunda uzmanlaşmış olmasıdır. Onlar gerçekten bütün günlüğümde vapes değil, söylemeye çalıştığım şey değil, tatlıların olduğu gibi tadını çıkarmaya çalışmaktır. Çok tatlı, çok kremsi ve lezzetleri şimdiye kadar gördüğüm en yoğun içecekler arasında.


Vanilla Mashmallow - Bay Macaron bu lezzeti "Bir bükülme ile Vanilya" olarak tanımlıyor . Bu lezzet, bir hatmi yeşillik deneyiminin pürüzsüz bulanıklığıyla dengeli bir tatlı vanilya ipucuna sahiptir. Bu kombinasyon gerçekten duyuları etkiliyor. "


Bu biraz muğlak, bu yüzden kendim için suyu denemekten gerçekten merak ettim. Muhtemelen bir hatmi yudum alarak, vanilyalı, krema benzeri bir bal keketi bekliyordum, ama aslında tam tersi oldu. Bu meyve suyundaki vanilya, hatmi vererek açıkça aşırı derecede güçsüzdür, o kadar çok ki nefes alıp verdikten sonra onun tadına bakarsın ki, bir tat bırakır. Diğer taraftan marshmallow hem nefes hem de nefes verme konusunda çok şaşırtıcı derecede güçlüdür.


Kişisel olarak, ben hatmi yemi değilim, bu yüzden daha güçlü bir vanilya tercih ederdim, ama öyle bile olsa, bu iyi bir renkti. Yeterince övgüyemediğim bir şey buhar üretimi. Yüksek voltajda, bu şeyler dev, kabarık beyaz bulutlara dönüşür.


Strawberry Cream  - Bu meyve suyu için resmi lezzet profili, zengin yaprak tadına ve ağız sulandırıcı tatlılığa sahip olan Vanilla Marshmallow'dan daha da belirsizdir ; bu sizi Paris'e geri götürecek bir lezzettir - ancak diğer taraftan, hemen hemen hepsini söylüyor.


Mevcut üç Bay Macaron lezzetinden Çilek Kreması bütün güne ait bir torbaya en yakın gelir. Diğer ikisi kadar zengin ve lezzetlidir, ancak olgunlaşmış çilek meyve suyunun tatlılığını ve kremasını söker. Ben en çok bu kadar vaping oldum ve hem de tatlı ve meyveli vape hayranlarına hitap çünkü sıra onun en popüler e-sıvı olduğu bir his var.


Bay Macaron Çilek Kremasını başka bir meyve suyuyla karşılaştırırsam, VaporFi'deki Çilekli Kek ile çok benzer olduğunu söyleyebilirim , ama aynı zamanda bana Bir Hit Wonder'in Süt Adamını hatırlatıyor. Bu, denediğim diğer çilek kremlerine kıyasla biraz kremsi, ki bu bir artı.


Salted Caramel - " Zengin ipeksi karamel ve serpilmiş iz bırakan deniz tuzu ile ortaya çıkan aroma sıcak ve sansasyonel" dedi  Makarna web sitesi. Yine, bu lezzeti mükemmel bir şekilde özetleyen isim aslında buharlı formda tuzlanmış karameldir. Çökmekte olan tatlı hayranın iseniz, bu denemek zorunda bir e-sıvı var. Genel bir karamel değil, karamel tuzludur ve sadece şişeden bir nefes alarak söyleyebilirsiniz.


Bu e-sıvı, yüksek bir vatteyken damla vurmak ise, tatlılığı ve karmaşık lezzeti gerçekten ortaya çıkarmak için tavsiye edebileceğim bir şey. Her bir lezzet için farklı ayarlar denedim ve Tamponlu Karamel'i 0.5W'lık bir Cubis Plus tüpüne koydum, mod 30W'da ayarlandı. Tamam-ish, ancak diğer iki lezzeti 70W civarında tamponladıktan sonra, tadı olması gereken kadar güçlü olmadığı hissettim. Bu yüzden daha düşük dirençli bir Baby Beast tankına geçtim ve bu farkı yarattı.


Üç tane Bay Macaron lezzetini sıralamış olsaydım, hafifçe bulantı hissine kapılmadan önce yalnızca birkaç puf alabildiğim kadar güçlü olmasına rağmen, Tuzlanmış Karamel'imin en sevdiğim çeşidi olduğunu söyleyebilirim, kesinlikle Çilek Kreması'nı takib ettim, kesinlikle denediğim en iyi dengeli meyve suları ve nihayet Vanilla Marshmallow, tamam, kitabımda, ama ev hakkında yazmak için hiçbir şey. Genel olarak, tüm çizgi benden iki başparmak alır, ancak, ben tatlı vapes benim mutlak favorim olduğunu açıklamak zorunda, bu yüzden kesinlikle biraz öznel.


Ancak, beni etkileyen meyve suyunun tadını değil, bazen popüler e-sıvılarla bile olabilen ağızda garip ya da kimyasal bir tattıktan sonra üç lezzetten hiçbirinin kalmadığını keşfetmek hoş bir sürpriz oldu. Ve yine, bu e-suların üçünde de buhar üretimi kesinlikle olağanüstü. 30W'da bile, deli bulutlar çıkardılar.



Bay Macaron e-sıvıları 70VG / 30PG'dir ve 0,3 ve 6 mg / ml nikotin gücü alırlar. Her üç için 3 mg aldım ve nokta geçerli. Meyve suları, farklı rezistans alt ohm bobinleri olan 3 farklı tankta, Joyetech Cubis Plus, SMOK Baby Beast ve Wismec Elabo'da test edildi. Gerçekten en iyi lezzeti elde etmek için 60W üzerinde 0.25Ω tavsiye ediyorum. www.elektroniksigara.store